APPLE HomePod Middernacht

Artikelnummer: 9418901105

Apple HomePodApple Siri, Cylinder, Zwart, Stof/Weefsel, Home app and HomeKit, Intercom transcriptions, Siri, Touch Accommodations, VoiceOver, Multi

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

13 People watching this product now!
  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

4-8Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

4-8 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Description

Apple HomePod Middernacht

De gloednieuwe HomePod geeft je baanbrekend geluid, van kristalheldere hoge tonen tot diepe, rijke bassen. Geavanceerde computational audio zorgt voor een ongeëvenaarde akoestiek. En ruimtelijke audio maakt het geluid zelfs nog meeslepender. HomePod werkt naadloos samen met al je Apple devices. En als je ’m als slimme woninghub gebruikt, bedien je al je accessoires veilig en in alle privacy.

Apple HomePod Middernacht

Geluid dat staat als een huis

Ga helemaal op in het weergaloze hifi-geluid van de Apple HomePod Middernacht. Sluit de slimme speaker simpelweg aan op een stopcontact en maak eindeloos gebruik van alle handige functies. Ervaar diepe, rijke bassen dankzij de krachtige high-excursion woofer en geniet van kristalheldere hoge tonen dankzij 5 bundelvomende tweeters. Ruimtelijke en computational audio zorgen er daarnaast voor dat het grootse geluid je helemaal omringt en elke noot je hele kamer vult. De HomePod detecteert hoe groot jouw ruimte is en past het geluid daarop aan. De speaker is dus tot in de puntjes afgesteld op jouw huis.

Apple HomePod Middernacht

Al je devices spelen samen

De HomePod werkt naadloos samen met al je Apple-devices. Houd je iPhone gewoon in de buurt van de HomePod om audio over te zetten. Stream muziek via Apple Music, iTunes, je iCloud-muziekbibliotheek, radiostations en andere muziekdiensten. Wil je jouw slimme speakeropstelling uitbreiden naar meer kamers? Maak dan een stereopaar met 2 HomePod-speakers voor een nog meeslependere luisterervaring. Of sluit een HomePod aan op Apple TV zodat je films en series nog intenser beleeft. Zo lijkt het bijna alsof je in de bioscoop zit.

Module 4 image

Bedien je huis handsfree

Bedien de Apple HomePod eenvoudig met de handige touchbediening of via spraakopdrachten. De slimme speaker werkt naadloos met Siri. Stel de HomePod eenvoudig in als je woninghub en koppel al je smarthome-accessoires voor extra gebruiksgemak. Zo helpt de speaker het hele gezin bij dagelijkse bezigheden en hoef je geen vinger meer uit te steken. De speaker herkent daarnaast automatisch alarmsignalen van onder meer rookmelders voor extra veiligheid. Beveiliging en privacy zijn ook standaard ingebouwd. Gebruik deze Apple-speaker dus met een gerust hart.

Specification

Overview

Processor

Display

RAM

Storage

Video Card

Connectivity

Features

Battery

General

Customer Reviews