JBL Charge 5

De JBL Charge 5 is een zwarte, draagbare en waterbestendige bluetooth-speaker met powerbankfunctie.

JBL Pro Sound

Geniet van rijke en heldere audio dankzij geoptimaliseerde drivers, een aparte tweeter en dubbele basradiatoren. De speaker heeft een vermogen van 30 watt en is draadloos te gebruiken.

20 uur luistertijd

Luister tot 20 uur met een volle batterij en laad je apparaten op met de powerbankfunctie. Verbind tot 2 smartphones of tablets en gebruik PartyBoost om meerdere JBL-speakers te koppelen.

Geschikt voor buitengebruik

De IP67-waterbestendigheid maakt de speaker ideaal voor buiten, zoals het strand of zwembad. Inclusief USB-C-oplaadkabel en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

14 People watching this product now!
  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

4-8Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

4-8 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Description

Luister met JBL Pro Sound

Luister naar je favoriete muziek met JBL Pro Sound met geoptimaliseerde drivers voor rijke en heldere audio. Verder is de luidspreker voorzien van een aparte tweeter en dubbele basradiatoren. De speaker heeft een vermogen van 30 watt. De speaker is voorzien van JBL Pro Sound: geoptimaliseerde drivers, een aparte tweeter en dubbele basradiatoren. Samen zorgt dit ervoor dat je geniet van rijke en heldere audio. Verder heeft de luidspreker een vermogen van 30 watt en is hij draadloos te gebruiken, zodat je overal naar jouw favoriete muziek luistert.

Geniet van 20 uur luistertijd

Met een volle Li-ion-batterij luister je tot wel 20 uur onafgebroken naar jouw muziek. Dankzij de powerbankfunctie laad je ook je andere apparaten op zonder dat de muziek onderbreekt. Het is mogelijk om tot 2 smartphones of tablets met de speaker te verbinden, en met de PartyBoost maak je er helemaal een feest van door 2 of meerdere JBL-speakers aan elkaar te koppelen. De JBL Charge heeft een draadloos bereik van 10 meter.

Neem de speaker overal mee naartoe

De JBL Charge 5 is ook geschikt voor buitengebruik. De speaker is IP67-waterbestendig, wat betekent dat deze volledig stof- en waterdicht is tot 1 meter diepte. Dit is erg handig wanneer je wilt luisteren op het strand of bij het zwembad. Standaard wordt er een USB-C-oplaadkabel meegeleverd. Verder is de speaker verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je precies de kleur kiest die bij jou past.

Specification

Overview

Processor

Display

RAM

Storage

Video Card

Connectivity

Features

Battery

General

Customer Reviews