Bose Ultra Open Earbuds

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

19 People watching this product now!
  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

4-8Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

4-8 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Description

bose

Bij Bose geloven we in de kracht van geluid.

Het is de sterkste kracht op aarde. En we zetten ons al bijna 60 jaar in om nog beter geluid te leveren. Sinds onze oprichter, dr. Amar Bose, een stereosysteem kocht en dacht: dit kan ik beter, zijn we onophoudelijk op zoek naar verbetering.

bose

Innovatie is niet zomaar iets wat we doen.

Het is wie we zijn – altijd aan het leren en altijd nieuwsgierig. We stellen ons voortdurend voor hoe beter geluid klinkt. We zijn muziekfanaten en audio-engineers. We zijn ontdekkingsreizigers, uitvinders en dromers. En we hebben de passie om alles waar je naar luistert een beetje magischer te maken.

Of het nu gaat om jazz of trance, podcasts of films, bas of stilte, we willen dat je geluidservaring meer oplevert. Meer kracht, meer passie en meer hart en ziel.

bose

Hoor alles om je heen.

Hoor uw omgeving terwijl u geniet van rijk, gepersonaliseerd geluid. Het open-oor ontwerp van de clip-on hoofdtelefoon geeft aan anderen aan dat je ze kunt horen, terwijl de OpenAudio-technologie je voorziet van gepersonaliseerd geluid van topkwaliteit.

Ervaar muziek altijd en overal.
Ga hardlopen, flirt, laat niets je tegenhouden. Doe waar je zin in hebt en blijf luisteren. Compromissen sluiten? Bij jou niet. Uitgerust met Bose Immersive Audio zien de Open Earbuds er niet alleen goed uit en voelen ze nog beter aan, ze geven je ook intenser luisterplezier. Want Bose Immersive Audio maakt muziek ruimtelijk zodat je het niet alleen hoort, maar van dichtbij meemaakt.

Veilige en comfortabele pasvorm.
Ontworpen voor urenlang comfort. Als je ze eenmaal in hebt, wil je deze hoofdtelefoon met open oren niet meer uit doen. De Bose Ultra Open earbuds hebben een flexibele hoofdband met vederlichte druk. Je hebt niet eens door dat je ze draagt. Klem ze zachtjes aan de achterkant van je oor en blijf openstaan voor je omgeving.

Tikken, spelen, onderdompelen.
Bedien je muziek met eenvoudige, voelbare functieknoppen en schakel tussen stereo en meeslepende modus. Hiermee heb je de controle over je muziek binnen handbereik. Tik gewoon op de draadloze open oortelefoon om je muziek te bedienen of gesprekken aan te nemen. Met Auto Volume kun je als bij toverslag ongestoord naar je muziek blijven luisteren, zelfs in een rumoerige omgeving. Zet hem aan in de Bose-app en de rest gaat vanzelf, waar je ook bent.

Waterbestendig volgens IPX4.
Of het nu regent of spat. Geen zorgen. De Bose Ultra Open Earbuds kunnen geen schade oplopen door vocht. Akoestisch gaas houdt vocht en vuil buiten zodat je helemaal op kunt gaan in je muziek.

Perfecte coördinatie met andere Bose-producten.
Geniet van je avondje tv-kijken zonder anderen te storen. Met de Bose SimpleSync-technologie kun je je hoofdtelefoon met open oren koppelen aan een Bose Smart Soundbar en luidspreker voor een persoonlijke tv-geluidservaring met onafhankelijke volumeregeling.

Naadloze verbinding dankzij geavanceerde Bluetooth 5.3.
De geavanceerde Bluetooth® 5.3 van de Bose Open Earbuds zorgt voor een stabiele, ononderbroken verbinding binnen negen meter van uw apparaat.

Volledige controle met de Bose Music-app.
Met de aanpasbare EQ-instellingen in de Bose Music-app kun je het geluid nog verder personaliseren

 

Specification

Overview

Processor

Display

RAM

Storage

Video Card

Connectivity

Features

Battery

General

Customer Reviews