JBL Tour Pro 2 Zwart

De JBL Tour Pro 2 Zwart zijn geavanceerde draadloze in-ear oordopjes die uitzonderlijke geluidskwaliteit bieden met JBL’s Pro Sound. Ze zijn voorzien van actieve ruisonderdrukking (ANC) en Ambient Aware technologie, zodat je kunt genieten van je muziek zonder afleiding of juist bewust kunt blijven van je omgeving. Met een indrukwekkende batterijduur tot 40 uur (10 uur in de oordopjes en 30 uur in de oplaadcase) hoef je je geen zorgen te maken over opladen tijdens lange dagen. Deze oordopjes hebben Bluetooth 5.3 voor een stabiele en efficiënte verbinding en beschikken over zes ingebouwde microfoons voor kraakheldere handsfree gesprekken. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele pasvorm, en met de IPX5-classificatie zijn ze waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als tijdens sportactiviteiten.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

13 People watching this product now!
  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

4-8Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

4-8 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Description

Ga voor geweldige geluidskwaliteit en grandioos gebruiksgemak met de JBL Tour Pro 2 Zwart. Deze volledig draadloze oordopjes met geavanceerde noisecancelling blijven de hele dag comfortabel zitten. Luister dus moeiteloos urenlang naar je favoriete muziek en podcasts, waar je ook bent.

Draadloze oordopjes met handige smartcase

Luister overal naar je favoriete nummers met de compacte en comfortabele JBL Tour Pro 2. Deze draadloze bluetoothoordopjes gaan tot wel 10 uur mee, plus 30 uur extra batterijduur in de slimme oplaadcase. Gebruik de snellaadfunctie van deze handige smartcase om binnen 15 minuten laden weer 4 uur verder te luisteren. En dat is niet alles. Via het 1.45-inch-scherm van de smartcase regel je ook eenvoudig de instellingen, beheer je oproepen, pas je het volume aan en check je het batterijniveau. Zo hoef je jouw telefoon er niet per se bij te pakken om de oordopjes te bedienen.

True Adaptive Noise Cancelling en Smart Ambient

Klaar om helemaal op te gaan in de muziek? Zet True Adaptive Noise Cancelling aan om de wereld om je heen even helemaal uit te zetten als je even geen afleidingen wilt. Wil je juist bewust blijven van je omgeving, maar niet inleveren op audiokwaliteit? Dan is er de Smart Ambient-modus. Je past het omgevingsgeluid dus eenvoudig aan op elke situatie. Hoe je ook luistert: de audio lijkt vanuit elke richting om je heen te komen dankzij gepatenteerde JBL Spatial Sound-technologie. Zo voelt het net alsof je in een theater zit.

Handsfree bellen zonder ruis

Heb jij ook vaak je handen vol of ben je vaak onderweg? Dankzij de 6 microfoons van de JBL Tour Pro 2-oordopjes bel je probleemloos handsfree en bedien je jouw muziek moeiteloos via nauwkeurige stembediening. Zelfs winderige en luidruchtige omgevingen zijn geen probleem voor deze kleine krachtpatsers. Gebruik daarnaast VoiceAware om de microfooninput van de oortjes te regelen en zelf te bepalen hoeveel je van je eigen stem hoort. En zet Personal Sound Amplification in om de L/R-balans aan te passen en het gespreksvolume te verhogen. Zo hoor je precies wat jij wilt, niet meer en niet minder.

Eenvoudige bediening, krachtig geluid

Naast spraakbediening zijn deze JBL-oordopjes ook gewoon met je telefoon te bedienen via de JBL Headphones-app. Beheer bijvoorbeeld alle instellingen en pas de EQ naar wens aan. Jij hebt de controle. Zelfs als je liever zo min mogelijk met instellingen bezig bent, zit je gebakken met de Tour Pro 2. Dankzij dynamische drivers van 10 millimeter en het kenmerkende JBL Pro-geluid geniet jij hoe dan ook van nauwkeurige, heldere audio met diepe bastonen en geen vervorming. Ook over ruis hoef jij je geen zorgen te maken. De oordopjes zijn namelijk voorzien van bluetooth 5.3 voor een betere en stabielere verbinding.

Technische eigenschappen

Type apparaat

Oordopjes

Draagwijze

In-ear

Signaaloverdracht

Draadloos

Nominale impedantie

32 Ohm

Frequentiebereik

10 m

Maximaal ingangsvermogen

20 mW

Frequentie microfoon

20 Hz – 20 kHz

Ruisonderdrukking

Ja

Signaal/ruis-verhouding

55 dB(A)

Hi-res-audio

Ja

Bereik

10 m

Noise-cancelling

Active (ANC)

Uitvoering

Volumeregeling

Ja

Geïntegreerde microfoon

Ja

Bedieningswijze

App

Dolby Surround

Nee

Headset-functie

Ja

Mute-functie

Ja

Te verbinden met app

Ja

Near-field communication (NFC)

Ja

Bluetooth

Ja

Bluetoothversie

5.3

Bluetooth-profiel

5.0

Spatwaterbestendig

Ja

Aansluitingen

USB

Overige kenmerken

Nee

Spraakbesturing

Ja

Energievoorziening

Inclusief oplader

Ja

Draadloos opladen

Ja

Soort batterij

Li-ion (3200 mAh)

Maximale accuduur

18 uur

Stand-bytijd

24 u

Oplaadtijd

2 uur

Algemene eigenschappen

Gewicht oplaadcase

73 g

Breedte

1.6 cm

Hoogte

3 cm

Diepte

5.4 cm

Gewicht

85.2g

Gewicht

85.2 g

Kleur

Zwart

Verpakkingsinhoud

Oordopjes

Fabrieksgarantie

2 jaar

Aanvullende garantie-informatie

Geen aanvullende garantie-informatie

Manufacturer Part Number (MPN)

JBLTOURPRO2BLK

Updatebeleid

Modeljaar

2022

Introductiedatum

2023-01-01

Software-updates vanuit fabrikant

Ja

Min. duur van software-updates vanaf productintroductie

2 jaar

Updatebeleid

Geen

Specification

Overview

Processor

Display

RAM

Storage

Video Card

Connectivity

Features

Battery

General

Customer Reviews