SAMSUNG Galaxy Buds3 Pro Oordopjes Zilver

De SAMSUNG Galaxy Buds3 Pro Oordopjes Zilver zijn geavanceerde draadloze in-ear oordopjes die uitmuntende geluidskwaliteit en technologie bieden. Ze zijn uitgerust met actieve ruisonderdrukking (ANC) en Ambient Sound modus, zodat je ongestoord kunt genieten van je muziek of je bewust kunt blijven van je omgeving wanneer nodig. Met een batterijduur tot 28 uur (8 uur in de oordopjes en 20 uur in de oplaadcase) kun je de hele dag door genieten van muziek en gesprekken. De oordopjes hebben Bluetooth 5.3 voor een stabiele en snelle verbinding en zijn voorzien van meerdere ingebouwde microfoons voor heldere handsfree gesprekken. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele en stevige pasvorm, en dankzij de IPX7-classificatie zijn ze water- en zweetbestendig, ideaal voor dagelijks gebruik en tijdens sportactiviteiten.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

20 People watching this product now!
  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

4-8Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

4-8 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Description

Samsung Galaxy Buds3 Pro

Ga helemaal op in je favoriete muziek met de Samsung Galaxy Buds3 Pro. Deze hoogwaardige oordopjes zien er stijlvol uit, leveren kristalhelder geluid en bieden allerlei slimme functies. Ervaar de kracht van Galaxy AI en haal nog meer uit je oortjes.

Samsung Galaxy Buds3 Pro

Hoogwaardig, comfortabel en lichtgevend design

Luister jij ook graag de hele dag naar muziek? Dan is het belangrijk dat je oordopjes ook na urenlang dragen comfortabel blijven. De Galaxy Buds3 Pro zijn ontworpen op basis van 3D-scans van oren, zodat ze prettig en stevig in je oor passen. Ook erg handig: de oordopjes hebben een lichtgevend design dat oplicht wanneer je ze koppelt. En via je smartphone zet je de verlichting aan wanneer je wilt, bijvoorbeeld als het donker is of voor wat extra stijl. Oordopjes kwijt? Laat ze eenvoudig blinken, zodat je ze makkelijker vindt. Scheelt weer wat zoektijd en frustratie!

Samsung Galaxy Buds3 Pro

Kraakhelder geluid met slimme ruisaanpassing

Maak je geen zorgen over geluidskwaliteit: de Buds3 Pro bieden kraakheldere, gedetailleerde audio. De oordopjes zijn uitgerust met een vernieuwde hifispeaker en een dubbele versterker die de woofer (voor lage tonen) en tweeter (voor hoge tonen) onafhankelijk aanstuurt. Het resultaat? Verfijnd, diep geluid met minimale vervorming en ruis. Daarnaast analyseert de verbeterde Auto Noise Adjustment (noisecancelling) met AI-technologie heel slim het omgevingsgeluid, zodat je altijd een passende luisterervaring hebt. Zo wordt de noisecancelling automatisch versterkt als je langs een rumoerige bouwplaats wandelt, maar vermindert de ruisdemping bij sirenegeluid of als je begint met praten. Zo ben je voorbereid op elke situatie.

Samsung Galaxy Buds3 Pro

Real-Time Translation en Super Clear Call

Galaxy AI komt niet alleen van pas bij ruisdemping. Met deze slimme technologie tover je de Galaxy-oordopjes ook in een oogwenk om tot tolk. Heb je op vakantie een reisgids die geen Engels speekt? Zet dan simpelweg Real-Time Translation aan en luister naar heldere livevertalingen via de oordopjes. Let op: voor deze functie moet je de oordopjes wel koppelen met een Samsung Galaxy-smartphone*. Daarnaast klinken ook normale telefoongesprekken luid en duidelijk. Dankzij Super Clear Call zijn jij en je gesprekspartner helder hoorbaar, waar je ook bent. Dat kletst toch een stuk fijner.

Het inloggen met een Samsung-account is vereist voor bepaalde AI-functies. Deze Galaxy AI-functies zijn tenminste tot eind 2025 gratis op ondersteunde Samsung Galaxy-apparaten.

Samsung Galaxy Buds3 Pro

Jij hebt de touwtjes in handen

Leuk, al die slimme functies, maar je hebt natuurlijk geen zin in gedoe met de bediening. Daarom zijn de Buds3 Pro heel intuïtief. Met de simpele handelingen Touch Swipe en Pinch Control neem je bijvoorbeeld telefoontjes aan, pauzeer je de muziek of verander je het volume. Daarnaast zijn de geluidsinstellingen handmatig te beheren via Quick Panel. Hiermee optimaliseer je de instellingen in een handomdraai en personaliseer je ze voor verschillende apps. Benadruk stemmen bijvoorbeeld voor je videoapps en kies voor 360-audio in je favoriete muziekapp. Switch bovendien vliegensvlug tussen apparaten voor extra gemak. Jij hebt de controle!

Technische eigenschappen

Type apparaat

Oordopjes

Draagwijze

In-ear

Geschikt voor

Android 10 of hoger, RAM 1.5 GB of hoger

Signaaloverdracht

Draadloos

Frequentiebereik

10 m

Frequentie microfoon

Onbekend

Hi-res-audio

Ja

Bereik

10 m

Noise-cancelling

Active (ANC)

Kunstmatige intelligentie

Full AI

Uitvoering

Volumeregeling

Ja

Geïntegreerde microfoon

Ja

Bedieningswijze

Op oorschelp

Dolby Surround

Nee

Headset-functie

Nee

Mute-functie

Ja

Near-field communication (NFC)

Ja

Bluetooth

Ja

Bluetoothversie

5.4

Bluetooth-profiel

A2DP, AVRCO, HPP

Spatwaterbestendig

Ja

Aansluitingen

Draadloos

Spraakbesturing

Ja

Energievoorziening

Inclusief oplader

Ja

Soort batterij

Li-ion (50 mAh)

Maximale accuduur

20 uur

Stand-bytijd

Onbekend

Oplaadtijd

1 uur

Algemene eigenschappen

Lengte aansluitkabel

1.8 m

Breedte

1.81 cm

Hoogte

1.98 cm

Diepte

3.32 cm

Gewicht

0.005 kg

Kleur

Zilver

Verpakkingsinhoud

Oordopjes, oplaadcase, USB-C-kabel, handleiding, oortips (small en large)

Fabrieksgarantie

2 jaar

Aanvullende garantie-informatie

Geen aanvullende garantie-informatie

IP-certificering

IP57

Variant

Buds3 Pro

Manufacturer Part Number (MPN)

SM-R630NZAAEUB

Specification

Overview

Processor

Display

RAM

Storage

Video Card

Connectivity

Features

Battery

General

Customer Reviews