DYSON SUPERSONIC COPPER/NICKEL

De Dyson Supersonic™ Copper/Nickel is een hoogwaardige haardroger die zorgt voor snel en nauwkeurig drogen van het haar. Dit elegante apparaat beschermt het haar tegen extreme hitte, waardoor het gezonder en glanzender blijft. De krachtige digitale motor en intelligente warmtecontrole zorgen voor een efficiënte en gelijkmatige droging. Met zijn moderne design en diverse opzetstukken biedt de Dyson Supersonic™ Copper/Nickel een professionele en comfortabele stylingervaring.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

12 People watching this product now!
  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

4-8Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

4-8 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Description

DYSON SUPERSONIC COPPER/NICKEL

Droog je haar snel en zonder extreme hitte met de Dyson Supersonic Copper/Nickel. Deze stijlvolle föhn is geschikt voor elk haartype en zit bomvol handige technologieën om nauwkeurige haarstyling makkelijker te maken en jouw prachtige haardos te beschermen. Zeg dus maar vaarwel tegen dode lokken en eigenwijze pluishaartjes.

DYSON SUPERSONIC COPPER/NICKEL

Krachtige föhn voor elk haartype

Met de Dyson Supersonic-föhn haal je haarstyling van kapsalonkwaliteit in huis. Deze stijlvol vormgegeven haardroger droogt je haar razendsnel, helpt je om jouw haar helemaal in model te brengen en beschermt tegen haarbeschadiging. De kleine maar krachtige digitale V9-motor draait tot wel 110.000 toeren per minuut. Voeg daar Air Multiplier-technologie aan toe en het resultaat is een krachtige, snelle en gecontroleerde luchtstroom waarmee je jouw haar snel droogt en nauwkeurig in model brengt. Kies jouw favoriete opzetstuk en een van de 3 luchtstroominstellingen en style erop los.

DYSON SUPERSONIC COPPER/NICKEL

Geen extreme hitte

De Dyson Supersonic is niet zomaar een haardroger. Naast de aanpasbare luchtstroom is het apparaat ook voorzien van 4 warmte-instellingen en een intelligente warmteregeling die de luchttemperatuur meer dan 40 keer per seconde meet om haarbeschadiging tegen te gaan. Hierdoor is er geen extreme hitte nodig om jouw haar te drogen en te stylen en blijft je haar langer gezond. Daarnaast helpen negatieve ionen de statische elektriciteit in het haar te verminderen voor een glanzende, gladde look. Wil je eens wat nieuws proberen? Download dan de MyDyson-app voor styling-masterclasses en deskundige handleidingen. Zo geniet je van eindeloze stylingmogelijkheden.

DYSON SUPERSONIC COPPER/NICKEL

5 handige opzetstukken voor elke haarstijl

De Supersonic-föhn wordt geleverd met 5 magnetische opzetstukken. De kam met brede tanden geeft volume en vorm aan krullend en kroeshaar. De diffuser biedt een gelijkmatige luchtstroom die het natuurlijke droogproces nabootst voor prachtig golvende lokken. Het opzetstuk met een zachte, koelere luchtstroom is erg prettig voor fijn haar en een gevoelige hoofdhuid. En met de snelle, gerichte luchtstroom van de stylingconcentrator style je jouw haar nauwkeurig, zonder andere delen van je haar weer in de war te föhnen. Bovendien zijn pluishaartjes verleden tijd dankzij het geavanceerde Flyaway-opzetstuk: heel handig voor steil haar en een glanzende, gladde afwerking.

Technische eigenschappen

Type apparaat

Föhn

Maximaal vermogen

1600 W

Aantal blaasstanden

3

Temperatuurniveaus

4

Koude blaasstand

Ja

Uitvoering

Diffuser opzetstuk

Ja

Opzetstuk voor meer volume

Ja

Straightener-opzetstuk

Nee

Aantal opzetstukken

5

Afneembaar luchtinlaatrooster

Ja

Ionische technologie

Ja

Energievoorziening

Energiebron

Netsnoer

Universeel voltage

Nee

Ingangsspanning

220 – 240 V

Algemene eigenschappen

Lengte aansluitkabel

2.8 m

Breedte

7.8 cm

Hoogte

24.5 cm

Diepte

9.7 cm

Kleur

Koper

Gewicht

0.615 kg

Verpakkingsinhoud

Styling concentrator, Diffuser, Gentle air opzetstuk, Opzetstuk met brede tanden, Fly away opzetstuk

Updatebeleid

Aanvullende update-informatie

Onbekend

Specification

Overview

Processor

Display

RAM

Storage

Video Card

Connectivity

Features

Battery

General

Customer Reviews