DYSON Purifier Humidify + Cool Formaldehyde

De Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde is een geavanceerd apparaat dat de lucht zuivert, bevochtigt en koelt. Deze multifunctionele luchtbehandelaar is ontworpen om formaldehyde en andere schadelijke stoffen uit de lucht te verwijderen, waardoor een schonere en gezondere omgeving ontstaat. Het apparaat biedt een krachtige en stille werking, geschikt voor elke kamer in huis. Met de geïntegreerde sensoren wordt de luchtkwaliteit continu gemonitord en automatisch aangepast. De Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde combineert innovatieve technologie en stijlvol design voor optimale luchtkwaliteit en comfort.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

13 People watching this product now!
  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

4-8Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

4-8 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Description

Geniet van heerlijk schone, vochtige en koele lucht in huis met de Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde. Dankzij een staaltje innovatief design wordt de lucht effectief en grondig gereinigd en wordt formaldehyde omgezet naar water en CO2. Met de afstandsbediening en ondersteuning voor verschillende spraakassistenten bedien je het apparaat bovendien gewoon van uit je luie stoel.

Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde

Zuiveren, koelen, bevochtigen

Design van Dyson is onmiskenbaar, en dat geldt ook voor deze luchtzuiveraar. Geniet in stijl van schone en koele lucht in jouw woning. Dit 3-in-1-apparaat zuivert de lucht door middel van een zelfherstellend koolstoffilter en een HEPA-filter dat tot 99,95% van de verontreinigende deeltjes zo klein als 0,1 micron verwijdert. Deze Purifier kan echter meer dan alleen de lucht zuiveren: hij doet ook dienst als luchtbevochtiger. Bovendien is de Dyson zo goed afgedicht dat hij voldoet aan de HEPA H13-norm. Dát is design waar je van op aan kunt.

Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde

Verschillende modi

Met de meegeleverde afstandsbediening of een spraakassistent selecteer je een van de 2 standen: de Verspreide stand verspreidt lucht uit de achterzijde van het apparaat, waarbij de lucht gelijktijdig wordt gezuiverd en bevochtigd. De Bries-stand zorgt op zijn beurt voor een variërende luchtstroom die een heerlijk verkoelend briesje nabootst. En om de opbouw van kalk te voorkomen, heeft het apparaat een grondige reinigingscyclus die je met een druk op de knop activeert. Je wordt stap voor stap door het proces geleid, zodat de luchtzuiveraar in een handomdraai weer kalkvrij is.

Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde

Schone, vochtige lucht zonder formaldehyde

Deze Dyson-luchtzuiveraar waarborgt de luchtkwaliteit en -vochtigheid door beide voortdurend te meten met 4 slimme sensoren. Deze maken gebruik van een uniek algoritme, zodat het resultaat zeer nauwkeurig is. Hier krijg je bovendien realtime meldingen van. Door middel van de katalytische tunnels wordt formaldehyde daarnaast omgezet naar water en CO2. Vervolgens komt de Ultraviolet Cleanse-technologie van Dyson eraan te pas: het water wordt gezuiverd met uv-licht, dat tot 99,9% van de bacteriën doodt. Daarna wordt het verdampt en gebruikt om de gezuiverde lucht ook meteen te bevochtigen.

Technische eigenschappen

Type apparaat

Luchtreiniger

Maximaal vermogen

40 W

Maximale ruimteafmetingen

81 m³

Uitvoering

Aantal vermogensstanden

10

Filterniveaus

1

Filtersysteem

Katalytisch

Ionisator

Nee

Hygrostaat

Nee

Aromadispenser

Nee

Display

Ja

Timer

Ja

Raamhouder afvoerlucht

Nee

Afstandsbediening

Ja

Verlichting

Ja

Automatische uitschakeling

Ja

Overige kenmerken

Nee

Energievoorziening

Energiebron

Netsnoer

Algemene eigenschappen

Breedte

23.5 cm

Hoogte

92.3 cm

Diepte

23.5 cm

Kleur

Goud

Gewicht

1.04 kg

Verpakkingsinhoud

Handleiding

Fabrieksgarantie

2 jaar

Aanvullende garantie-informatie

Geen aanvullende garantie-informatie

Variant

PH04 Purifier Humidify + Cool Formaldehyde

Manufacturer Part Number (MPN)

379491-01

Updatebeleid

Introductiedatum

2021-01-11

Software-updates vanuit fabrikant

Nee

Updatebeleid

Onbekend

 

Specification

Overview

Processor

Display

RAM

Storage

Video Card

Connectivity

Features

Battery

General

Customer Reviews